Dennis & Gea | Trouwen in Friesland

Gepubliceerd op 12 juni 2017 12:49

Zaterdag 9 juni 2017 kwam ik aan bij een vrij gelegen woning omringd met landerijen en daar omheen mooie kleurrijke bomen. Een lange oprijlaan met op de parkeerplek een aantal auto's en in de tuin een mooie grote tent. 
Op weg naar de voordeur liep ik langs een aantal vrolijke kippen en 2 lieve hondjes die me van ver al konden zien aan komen. 
Een warm welkom... en dat werd nog beter toen ik in huis kwam, wat een gezellige familie! ‚Äč

Dennis & Gea waren in de ochtend al getrouwd, en wilden graag een trouwreportage en foto's met vrienden en familie en niet te vergeten hun lieve hond Bobbie.
Iedereen zat lekker wat te eten & drinken waardoor ik even de gelegenheid had om hun ringen op de foto te kunnen zetten, en daar heb ik zo mijn creatieve ideeën bij.

In de auto op weg naar Landgoed Stania State, waar ik Dennis & Gea op de foto ging zetten, werd het weer steeds mooier, en steeds warmer...  Wanneer wij de laan op reden zagen we dat er een hoogwerker voor het gebouw stond,  beetje jammer, maar niks aan te doen. 

Dennis & Gea voelden zich direct vertrouwd om voor de camera te staan, ze straalden! Mooie foto's gemaakt voor de oprijlaan en toen door naar de tuin... Mijn ogen vielen direct op de hoogwerker waar een man net bij weg liep, ik riep een paar keer en vroeg aan de man of ik in de hoogwerker mocht, Ja tuurlijk was het antwoord! 
Een paar meter boven de grond stond ik Dennis & Gea instructies te geven waar ze mochten staan... Een bijzondere foto waar erg veel op te zien is! Geslaagd! 

Zo zijn we nog een tijdje op locatie geweest om mooie foto's te maken, en daar genoten Dennis & Gea volop van.

Eenmaal aangekomen bij Gea haar ouderlijk huis hebben we de familie & vrienden foto's gemaakt en als laatste hondje Bobbie met het bruidsboeket. Het was een gezellige middag en deze werd nog even doorgezet met al hun vrienden en familie! 

Op dat moment besef je niet dat deze foto's erg dierbaar kunnen worden, want een aantal maanden na de bruiloft is Bobbie overleden door een noodlottig ongeval..

Een paar week na de bruiloft heb ik een mooi pakketje opgestuurd waar de foto's werden geleverd op een USB-stick.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.