Foppe-Jan & Rianneke | Trouwen in eigen dorp

Gepubliceerd op 28 mei 2018 19:23

25 mei 2018 kwam ik op een mooie warme lente dag aan op de boerderij van Foppe-Jan & Rianneke en hun 3 lieve kinderen. Bij aankomst waren er veel meer mensen al aanwezig, want de familie van Rianneke wonen helaas niet om de hoek ;)  Een voordeel van een boerderij is dat je wel plek hebt voor je familie. 

De kinderen waren heerlijk aan het spelen in de tuin, en vanaf de veranda keek de hond met een scheef ook toe... Foppe-Jan was met een kopje koffie alles aan het bespreken, en onder tussen wachtende op Rianneke en de 2 dochters die nog bij de kapper zaten.  

Na een paar minuten kwamen Rianneke en de 2 dochters weer op de boerderij en gingen Foppe-Jan en hun zoon naar de andere kant van de straat , daar wonen de ouders van Foppe Jan, en trokken hun pakken aan.
Ondertussen deed Rianneke de jurkjes aan bij haar kinderen en daarna hielp de moeder van Rianneke haar met het aantrekken van haar jurk. Op het moment dat Rianneke haar jurk aan trok begon ze helemaal te stralen, wat een geluk en liefde zag je op haar gezicht! 

Nog even de make up, en daar kwamen Foppe-Jan en zoon aan met de boeketten, een druk op de bel en na een paar lange seconden ging daar de voordeur open, wat een super mooi moment... De kinderen die elkaar eens goed bekeken, maar ook Foppe-Jan en Rianneke die sprakeloos elkaar zaten aan te kijken. 

We hebben in de tuin de fotoreportage gemaakt, wat een gave locaties in de tuin... Maar ja... Een echte boer wil natuurlijk ook met zijn gewas op de foto... Dus daar gingen we... Op naar de aardappels en wintertarwe! Onderweg nog een leuke oude schuur gezien en daar foto's gemaakt. 

Daarna lopend naar het 't Waarhuis in Aduarderzijl waar de ceremonie plaats vind. Al ging ik met de auto net zoals Rianneke & Foppe-Jan en de kinderen.  Bij aankomst werden we heel warm onthaald, en werden we begeleid naar binnen. Een hele mooie ruimte waar de ceremonie plaats vond, iedereen kon nog net een plekje vinden. 
De zoon van Foppe-Jan en Rianneke had een heel mooi stuk op de piano gespeeld, en 1 van de dochters een heel mooi gedicht, De andere dochter mocht de trouwambtenaar helpen.. Waarop Rianneke en Foppe-Jan beide JA hebben gezegd! 

Na de ceremonie een lekker stukje taart en een kopje koffie, daarna door naar de Allersmaborg waar we even lekker konden kletsen en gingen Foppe-Jan en Rianneke het glas heffen met de familie & vrienden. Na een drankje hebben we de familie & vrienden foto's gemaakt, en daar kwam een klein ongelukje om de hoek kijken..... Foppe-Jan scheurde uit zijn broek!! Precies op zijn bil een grote scheur... Gelukkig had ik de foto's al gemaakt en kon Foppe-Jan een andere broek aan doen... 

De tijd ging zo snel, dat ik niet door had dat het eten al klaar was... Na het eten heb ik alle avondgasten gefotografeerd en zo was het voor mij ook snel weer tijd... Een super leuke dag, waarvan de tijd voorbij vloog!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.