Robert & Loes | Trouwen in de Fraeylemaborg

Gepubliceerd op 10 september 2017 13:12

Op een regenachtige vrijdag in september reed ik naar Slochteren toe om Robert & Loes hun bruiloft te fotograferen. 
Onderweg klaarde het weer wat op, en had ik de hoop voor Robert & Loes dat het droog bleef... Maar helaas.. Het begon weer te regenen en het bleef maar regenen.

Toen ik aan kwam bij hun mooie woning, zat Loes gespannen op de bank te wachten, samen met een videograaf legden wij deze momenten vast. Robert was al onderweg naar Loes toe, en geduldig wachtte ik op het moment dat Robert aan kwam rijden met een hele mooie auto.

En daar kwam Robert de bocht om, en stapte trots uit zijn auto... Met een gespannen gezicht en een voorzichtige glimlach liep Robert naar de voordeur om Loes op te halen. Voorzichtig kwam de voordeur open, en daar stond Loes... De emoties en spanning waren ineens weg, want als je je verloofde mag op halen, dan vergeet je even alles om je heen..

Op het moment dat Loes de auto in mocht, kwamen ze er achter dat de auto best klein was, en het best een werk is om met zo'n mooie en grote jurk de auto in de stappen.... 
Maar na enige instructies en puzzel werk, zat Loes veilig in de auto... Maar ja, de paraplu's en spullen moesten ook mee, gelukkig had ik nog genoeg ruimte in me auto.

Robert & Loes wonen niet zo ver van de Fraeylemaborg, het zit zelfs in de zelfde straat, maar om het lopend te doen of op de fiets is toch best saai.
Toen we aankwamen bij de borg hebben we foto's gemaakt met hun mooie trouwauto en zijn we daarna snel naar binnen gegaan om daar een mooie reportage te maken. Wat een mooie borg, ondanks de regen en donkere wolken kwam er veel licht naar binnen, en dat leverde mooie plaatjes op.

Na de fotoreportage zijn Robert & Loes snel naar de auto gegaan en gingen een rondje rijden, ondertussen kwamen familie & vrienden aan ,  en na een kwartiertje kwamen Robert & Loes weer aan rijden in hun auto. 
Familie en vrienden konden niet wachten tot ze Robert & Loes konden zien, tot het moment ze uitstapten allemaal '' oooohh '' riepen..   Want ja, ze zagen er prachtig uit!.

Snel naar binnen, want het begon weer harder te regenen. Iedereen zat en stond klaar,  Robert voor aan, wachtende op Loes met haar vader... Het muziek kwam aan, en daar kwam Loes aanlopen met haar vader. 
Tijdens de ceremonie werden er hele mooie dingen verteld, en uiteindelijk hebben ze beide volmondig JA gezegd.

Ondanks de regen, was het een super mooie dag!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda
een jaar geleden

Hallo, wij willen graag trouwen op 19-9-2019 of 27-9-2019 en zoeken nog een fotograaf. Wat zijn uw tarieven en bent u deze datums nog beschikbaar.