Dirk Jan & Waldenia | Je bent nooit te oud om te trouwen!

Gepubliceerd op 20 april 2018 13:20

Vrijdag 20 april 2018, een warme lente dag! En dat kwam voor Dirk jan & Waldenia heel goed uit, want zij gingen trouwen!! 

Toen ik aankwam bij de woning hingen overal vlaggen uit en was te tuin opnieuw beplant met allemaal violen. Wat een kleurrijk ontvangst.

Waldenia haar zus was overgekomen vanuit het buitenland om Waldenia haar jurk aan te doen en haar te helpen met de grote dag. Een klasgenootje van Waldenia was ook in huis aanwezig om haar make-up aan te brengen en het haar in model te brengen. 
Een gezellige boel in huis! 

Dirk jan kwam om de hoek van de keuken een kijkje nemen en bedacht zich dat hij zelf ook nog in de kleding moest. Snel liep hij naar de andere kamer, en hij kwam terug met zijn handen vol met tasjes en dozen.. Alles netjes nog in verpakking, schoenen nog vol met propjes papier, en een riem bleek te groot te zijn, waar dus nog enkele gaatjes bij in moesten. ( Heerlijk zo'n nuchtere man! )
‚Äč

Daar kwam het vervoer aan, een hele mooie auto reed achteruit de oprit op! Dirk jan en de chauffeur liepen nog eens een rondje om de auto om vervolgens maar even in de schuur te gaan kijken bij de oude trekkers. Een grote hobby van Dirk Jan.

Ondertussen was Waldenia klaar en kon ze eindelijk haar jurk aan doen. Maar hoe moest dat zonder dat je je haar uit model haalt... Zo voorzichtig mogelijk de jurk over haar hoofd heen, zonder het haar uit model te halen... Ze begon te stralen van geluk maar tegelijk kwamen er ook wat zenuwen boven... Waldenia haar zus maakte de achterkant van de jurk vast, en de sieraden  kwamen om. 

Snel in de auto om een fotoreportage te maken bij de Menkemaborg in Uithuizen. Wat een geluk de magnolia staat in bloei, een prachtige grote boom vol met mooie roze bloemen. Verder de tuin in kwamen we mooie plekken tegen en als laatste met de trouwauto op de foto. 

Vanaf de Menkemaborg doorgereden naar het gemeentehuis in Uithuizen, en daar een prachtige ceremonie plaats vond. Mooie woorden werden verteld, en natuurlijk werd er volmondig JA gezegd.

Na de ceremonie hebben we foto's gemaakt van de familie & vrienden en hebben werden we met open armen ontvangen bij Landgoed Ekenstein in Appingedam. 
Even allemaal bij praten en wachtende tot de avondgasten kwamen, Dirk Jan & Waldenia genoten volop.

Wat een mooie dag, wat veel liefde spatte er van hun af! En dan heb ik nog niet verteld dat Dirk Jan net 61 jaar is geworden.... Trouwen kan altijd nog, of je nu jong of oud bent...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.