Wouter & Nathalie | Stralen doe je samen

Gepubliceerd op 19 mei 2018 13:35

Op 18 mei 2018 kwam ik aan bij de woning van Wouter & Nathalie. Nathalie haar moeder was bezig met het versieren van de woning, en Nathalie zat bij de keuken tafel met de kapster/visagiste.  
Nathalie had de krullen al in haar haar, en nu moest de jurk aan.

De moeder van Nathalie mocht helpen om de jurk aan te doen, wat een bijzonder moment! Want wanneer komt het weer voor om je dochter zo te mogen aan kleden en te helpen voor haar grote dag?!

Al een paar keer was er geoefend met de jurk! Maar wanneer je wat zenuwachtig bent, wil het soms niet zoals het moet.... Een paar keer werd de veter van de korsetsluiting er weer uitgehaald, na een paar keer goed kijken zat eindelijk de veter er keuring in... Of toch niet... en weer werd de veter er uitgehaald, en er opnieuw in gezet, de veter zat van buiten naar binnen, maar het moest van binnen naar buiten... Gelukkig dat probleem ook opgelost. 
Nathalie riep onder tussen al dat ze beter een jurk met een rits kon nemen, waarop ik antwoordde dat ze niet voor niks deze jurk heeft gekozen.

Na de jurk lagen er nog 2 kousenbanden op het bed... 1 blauwe, en 1 witte... Deze witte is van haar moeder,  en werd nu doorgegeven aan Nathalie. Het rek was al haast uit de kousenband, maar volgens Nathalie bleef hij wel zitten. 

Eenmaal weer beneden werd het make-up aangebracht en werden de laatste vlechtjes in haar haar gezet. 

Wouter zijn ouders, broer en vriend kwamen binnen en Wouter en zijn vader liepen direct naar boven om Wouter te helpen met zijn pak. De moeder van Wouter kon het niet laten om ook maar even boven te komen, en Wouter ook mee te helpen met zijn pak. 
Overal was op gelet! Tot de kleinste details! Sokken met een leuk printje, en de initialen van beide voornamen stonden op zijn blouse. En de voornamen en trouwdatum stonden in zijn jasje. 

Nog even de schoenen aan, en op naar Stania State voor de bruidsreportage. Na een half uur kwam Jorike aan, het mooie Friese paard van Nathalie!
Prachtige foto's gemaakt, en daarna weer naar huis waar we gezamenlijk naar het gemeentehuis reden. Voor de ingang werd een haag gemaakt, en werden Wouter & Nathalie met een warm welkom ontvangen. 

Tja, toen de ceremonie begon, moest ik even snel omschakelen, ik ben namelijk een Groninger, en de ceremonie was natuurlijk in het Fries! Een mooie taal... en gelukkig kan ik het wel verstaan! haha!

Mooie en wijze woorden werden er verteld, hoe het liefdesverhaal tussen Wouter & Nathalie begon... En wat er in de toekomst nog kan komen! 

Na de ceremonie hebben we prachtige familie foto's gemaakt en zijn we naar De Pleats in Burgum gereden. Daar hebben we een lekker gebakje gehad en een warm kopje koffie... Na het ontvangen van de cadeau's hebben we heerlijk gegeten en kon later die avond het feest beginnen! 

Die avond heb ik alle gasten op de foto gezet bij binnenkomst, en daar maak ik weer een leuke gastenalbum van! Een leuke herinnering! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.