Onne & Sandra | Trouwen in de Menkemaborg

Gepubliceerd op 1 juli 2018 20:31

29 Juni 2018 was de eerste trouwdatum die in 2017 al gereserveerd werd! Onne & Sandra wisten al snel dat ik de fotograaf moest worden van hun trouwdag. Na een gezellige kennismaking gesprek waarin we onder andere de wensen besproken was het al snel 29 juni. 

Sandra & Onne maakten zich klaar in hun eigen woning, lekker rustig en geen stress... Dus konden ze rustig nog even de tientallen kaartjes openen en rustig door lezen. Vele buren feliciteerden het bruidspaar! En ook de kat vond dit wel erg interessant en kwam gezellig op tafel zitten. 
Nadat alle kaartjes gelezen waren kwamen beide moeders aan om hun dochter en zoon mee te helpen met aankleden. 

De ontmoeting tussen Onne & Sandra was in de keuken, waar ze elkaar voor het eerst in de bruidskleding zagen. Wat een mooie verbaasde gezicht kwam er te voorschijn bij de moeder van Onne! Maar ook Onne werd even sprakeloos! 
Sandra en haar moeder bekeken Onne van teen tot kruin! Wat stoer, wat mooi!

Onne & Sandra trouwden in de Menkemaborg in Uithuizen, en dat is nog geen 10 minuten rijden van hun huis. De fotolocatie was ook op de trouwlocatie , wat veel mogelijkheden heb je daar!  De rozentuin stond volledig in bloei waardoor er veel kleur in de foto's kwamen. 

De ceremonie vond plaats in 't schathoes. Een mooie en gezellige locatie! Na de ceremonie werd de taart aan gesneden en werd er genoten met een kopje koffie. 
Na de familie & vrienden foto's stond de tafel gedekt klaar voor het eten, en ik als fotograaf mocht zelfs gezellig aanschuiven! Dat vind ik altijd een enorm bijzonder moment, je word bij  de familie betrokken! 

Na het eten werd het tijd om naar het Hotel het Gemeentehuis te gaan waar de avondgasten werden verwacht. Wat een gezellige avond met als verrassing een opening dans van Onne & Sandra. 
Na een aantal uren ben ik naar huis gegaan met een voldaan gevoel!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.