Jan & Sharon | Romantisch trouwen onder de appelboom

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 20:46

Na de kennismaking gesprek verheugde ik me al snel op de bruiloft! Buiten trouwen , onder een appelboom , in romantische sfeer , met de hondjes en familie & vrienden. 

Op 6 juli 2018 was het eindelijk zo ver voor Jan & Sharon. Een warme vrijdag maar ohh wat was het een prachtige dag, en wat heeft iedereen genoten, zelfs de hondjes!

Ik ontmoette Jan bij hun thuis. Daar waren de ouders en broer van Jan ook aanwezig, de moeder van Jan was boven bezig met strijken, want ja alles moet natuurlijk wel perfect voor de grote dag! Gelukkig heb je daar dus moeders  voor...  Jan zijn vader en moeder hielpen beide hem met aankleden. 

Nadat ik de foto's had gemaakt van het aankleden bij Jan ben ik in de auto gestapt om naar Sharon haar ouderlijk huis te gaan. Daar hielp de zus en moeder met het aantrekken van haar mooie jurk. 

En toen was het tijd om elkaar voor het eerst te zien, Jan & Sharon hadden afgesproken op een mooie bijzondere plek. Jan stond al klaar en stond met zijn rug naar Sharon, zo kon hij Sharon nog niet zien aankomen. Eenmaal aangekomen legde Sharon een hand op Jan zijn schouder en daar kwam het moment dat zij elkaar voor het eerst zagen. Wat een mooie reactie en wat heb je dan veel emoties zichtbaar in beeld!

Samen zijn ze in de auto gestapt en reden we naar de fotolocaties, een mooie natuurgebied waar we prachtige foto's hebben kunnen maken samen met hun 2 hondjes. 
Na de fotoreportage zijn we naar de trouwlocatie De Kruimel gereden in Gasselte. Wat is het daar onwijs mooi! Wat een gave locatie!
Jan & Sharon hun familie & vrienden zaten al klaar en de ceremonie kon beginnen, wat werden er mooie woorden gesproken. 

Na het ja woord was het tijd voor een lekker stukje van de bruidstaart met een kopje koffie uit de koffiewagen.  Vollop werd er genoten van het mooie weer en de mooie locatie. Tijd voor de familie & vrienden foto's waar daarna lekker kon worden gegeten. 
Al snel viel de avond en kwamen de avondgasten al snel binnen.  De avondgasten kwamen met een leuke fotobooth bij mij op de foto voor in het gastenalbum. Deze fotobooth kan je bij mij trouwens inhuren!! Deze word speciaal voor jullie gemaakt met jullie namen en trouwdatum er op. 

​Wat was het een mooie dag, en wat heb ik genoten!  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.