Tijs & Nathalie | Trouwen op de Hayemaheerd

Gepubliceerd op 13 september 2018 21:19

Het heeft even geduurd, maar hier zijn de super mooie preview foto's van Tijs & Nathalie. Wat was het mooi weer, en wat veel verschillende emoties had deze dag. En dag met een lach, maar ook met een traan....

Nathalie heeft mij een tijdje geleden benaderd of ik hun bruiloft wel wou fotograferen, zij had mijn naam door gekregen van haar allerbeste vriendin Ryanne, Ryanne is mijn nichtje en zo was het cirkeltje weer rond.

 

Tijs & Nathalie vertelden bij binnenkomst al direct dat er een belangrijk persoon in hun leven niet bij zou zijn... De broer ( Jaap ) van Tijs is 10 jaar geleden overleden door een noodlottig ongeval. Jaap is natuurlijk een groot gemis in hun hele leven! Jaap word ook in hun hele leven herinnert, Tijs heeft onder andere Jaap zijn naam op zijn auto staan en daar kreeg ik op de dag van de bruiloft enorme kippenvel van! 

En toen was het al snel na de kennismaking gesprek zover, de grote dag van Tijs & Nathalie... 

 

Tijs kwam Nathalie ophalen met zijn eigen auto, en wauww die was wel heel goed gepoetst want het was een grote spiegel wanneer ik er een foto van maakte. 

Samen met 2 bruidsmeisjes ( lees ; prinsesjes ) waren we er klaar voor!!

 

We zijn  als eerst met familie naar Jaap zijn graf gegaan om een wensballon op te laten en een steen neer te leggen, met een bosje bloemen.. 

Met een koud en leeg gevoel keken we gezamenlijk naar de wensballon, in vorm van een hart, die heel mooi omhoog ging, we keken met ons allen, net zolang tot dat hij niet meer te zien was... En liepen we gezamenlijk weer naar de auto's om vervolgens een foto reportage te maken op de Piloersemaborg. 

 

Na de fotoreportage zijn we doorgereden naar de Hayemaheerd waar de lunch al op ons zat te wachten. Een heerlijke geur van vers belegde broodjes en verse jus de orange , blote voetjes in het zand , muziek op de achtergrond... wat wil een mens nog meer, als je heel even je ogen dicht deed , dacht je echt dat je in Spanje op het strand lag... 

 

Na de lunch zijn we de tuin ingegaan waar we wachtten op de gasten en tot het tijd was voor ceremonie. Tijs kwam samen met zijn moeder aanlopen, en daarna volgden Nathalie en haar vader. 

Een hele mooie ceremonie waarop op beide vragen volmondig JAAA werd gezegd  , met een lach ...  maar ook een traan... Een apart tafeltje met een foto van Jaap met daarvoor een brandende kaars.. Want ook Jaap hoorde hierbij te zijn! 

 

Na een stukje taart en een bakje koffie, zijn we de familie & vrienden foto's gaan maken.. Wat een gezellige drukte! Maar ik ben altijd blij met een ceremonie meester die alle namen voor me rond roept ( heb ik gelukkig mijn stem bespaard ) 

 

En dan valt al snel de avond en hebben we genoten en gesmuld van een heerlijk buffet, en toen was het tijd voor een te gekke... PARTY!! ;)

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.