Workshop Bruidsfotografie XL

Gepubliceerd op 8 oktober 2019 om 21:52

Workshop bruidsfotografie XL

 

Na een aantal maanden voorbereiding hebben Gera Fotografie & MooiSa Fotografie een te gekke workshop voorbereid en mag nu eindelijk online!! Je kunt je vanaf vandaag opgeven voor deze te gekke workshop!

 

Ben jij ( beginnend ) bruidsfotograaf en ben je opzoek naar een workshop waar je alles leert en ook nog eens je portfolio een boost kan geven. Of wil jij graag bruidsfotograaf worden maar heb je nog niet genoeg kennis en weet je niet hoe je moet beginnen als fotograaf?

Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop gaan wij je namelijk alles leren wat te maken heeft met bruidsfotografie. 

 

We beginnen met een theorie gedeelte waarin wij je alles vertellen! Wij vertellen jullie wat onze werkwijze is , hoe wij aan onze klanten komen  en al jou vragen worden beantwoord. Na het theorie gedeelte gaan we je alles leren over het maken van een Flat-lay en maken jullie zelf ook één! Na een lekkere lunch gaan we  jullie portfolio een boost geven want we gaan meerdere bruidsparen fotograferen!!

 

Wij hebben een styled shoot georganiseerd met allerlei verschillende ondernemers, en jullie mogen allerlei hoogtepunten fotograferen!

Denk onder andere aan de voorbereiding foto's , aan de ceremonie en aan het aansnijden van de taart.... En niet te vergeten de fotoreportage van het bruidspaar en alle detailfoto's! Dat is nog eens een portfolio boost!

Op deze dag maken we ook foto's / video's achter de schermen, zodat jullie zelf ook op de foto komen te staan. Dit is enorm belangrijk!! Waarom? Dat vertellen wij je op deze dag zelf.

Dit alles word georganiseerd op de een geweldige locatie! De workshop word namelijk gegeven in Bolsward in de Broerekerk. Een super mooie locatie speciaal afgehuurd voor deze te gekke workshop!

Omdat wij graag alle vragen van jullie willen beantwoorden, en wij jullie zo veel mogelijk informatie willen mee geven, nemen wij maar beperkt aantal cursisten aan.

 


Gera Fotografie

 

Inhoud :

 

10.00 uur - Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers

10.15 uur -  Voorstelronde 

10.30 uur - Theorie gedeelte

 

Theorie :

- Hoe vind je je ideale klant

- Welke style past bij je

- Het gebruik van social media

- Prijsbepaling

- Het eerste contact met een klant

- Contracten & voorwaarden

- Facturen 

- Voorbereidingen voor het fotograferen van de bruiloft

- Begin tot einde van een bruiloft in Theorie

 

11.00 uur -  Het maken van een flat-lay

12.30 uur - Lunch 

13.15 uur -  Styled Shoot 

 

Styled shoot :

Verschillende ondernemers 

Verschillende momenten fotograferen 

Bruidspaar positioneren 

sparren en ideeën opdoen 

 

16.00 / 16.30 uur - Einde van de workshop , we gaan nog wat vragen beantwoorden en dan zit de dag er alweer op..... 

Hierna ben je welkom in onze Facebook groep , hierin praten we nog veel na over de workshop, showen we elkaars foto's en kunnen we je vragen altijd beantwoorden!

 

MooiSa Fotografie


Foto's van de Broerekerk in Bolsward ( wikipedia )


«   »