Ben jij (beginnend) bruidsfotograaf en ben je opzoek naar een masterclass waar je alles leert en ook nog eens een enorme boost geeft? Of wil jij graag bruidsfotograaf worden maar heb je nog niet genoeg kennis en weet je niet hoe je moet beginnen?

Dan is deze masterclass iets voor jou! Wij gaan je namelijk alles leren wat te maken heeft met bruidsfotografie. Wij hebben geen geheimen en vertellen je alles...

Tijdens onze masterclass bruidsfotografie stomen wij je klaar om als succesvol bruidsfotograaf aan de slag te gaan. We behandelen alles wat je moet weten als bruidsfotograaf. De onderstaande onderwerpen komen onder andere aan bod :

 

- Hoe vind je je ideale klant

- Welke style past bij je

- Het gebruik van social media

- Prijsbepaling

- Het eerste contact met een klant

- Contracten & voorwaarden

- Facturen 

- Voorbereidingen voor het fotograferen van de bruiloft

- Begin tot einde van een bruiloft in Theorie

 

Deze online masterclass zal via Microsoft Teams plaatsvinden op zaterdag 17 april  van +/- 10.00 uur tot 13.00 uur. Tijdens deze masterclass stomen we je klaar om als succesvol bruidsfotograaf aan de slag te gaan. We behandelen van alles, van ideale klant tot aan het afleveren van het album, maar ook sociale media en prijsbepaling komen zeker aan bod. Kortom alles wat je nodig hebt. Je kan ons ALLES vragen, en zullen ook echt eerlijk antwoord geven.

Je krijgt van ons een theorie werkboek. Een werkboek waar in je kan meeschrijven en opdrachten kunt bundelen. Ook een bijbehorende Goodiebag ('t.w.v. €29,99) om de meeste opdrachten ter plekken te kunnen uitvoeren óf om daarna zelf aan de slag te gaan. Binnen onze Facebook groep kun je de gemaakte foto's delen en wij zullen feedback geven. De groep blijft actief, dus wees niet bang dat de groep na 2 maanden weer verwijderd zal zijn.

Ben jij enthousiast? Wil jij investeren in jezelf als fotograaf? Dan is deze investering van €99,- inclusief BTW het zeker waard!

Ja ik wil graag mee doen aan de Online Masterclass Bruidsfotografie :