Algemene Voorwaarden

Bij het boeken van een fotoreportage gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen

Gera Fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. Gera Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. Gera Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. De foto’s op  mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Gera Tuma. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij gebruikmaking van de diensten van Gera Fotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord
met deze voorwaarden. 

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van Gera Fotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Wanneer de klant aangeeft niet akkoord te gaan met het gebruik van de foto's voor promotie doeleinden, geldt er een toeslag van 20 euro op de reportage prijs. De huidige reportage prijs is berekend op gebruik van de foto's ter promotie.  Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. Gera Fotografie zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 3 maanden uit haar archief /opslag verwijderen

 

Fotosessie

Om een afspraak voor een bruidsreportage vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd, en wanneer de aanbetaling is voldaan. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotografe zeggen. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera.

Er word een aanbetaling van 20% gevraagd van het totaalbedrag. Wanneer de aanbetaling is betaald, word de datum pas gereserveerd. 

Wanneer de reportage word geannuleerd, behoudt Gera Fotografie de 20% aanbetaling van het totaal bedrag. Deze word niet terug gestort.

14 dagen  voor de bruiloft dient het volledige totaal bedrag op rekeningnummer NL26 RABO 0311 5255 63  tnv G.Tuma te staan.

 

Fotobestanden

Bij elke fotoshoot zitten bepaald aantal digitale JPEG bestanden op Hoge Resolutie en zonder logo of watermerk bij de prijs inbegrepen. Het precieze aantal word op de factuur gezet. De gekozen foto's ontvang je in kleur.

Betaling

 

Bij alle fotoreportages dient er ,14 dagen,  voor de bruiloft betaald te worden. Foto's worden niet eerder verstuurd voordat er betaald is. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen overgemaakt te worden. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW.

 

  

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 20% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. 

 Indien Gera Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos  door een andere fotograaf worden gefotografeerd in opdracht van Gera Fotografie.

 

Aansprakelijkheid

​Bij onmacht of technische problemen verklaart de klant zich akkoord en kunnen er geen gerechtelijke stappen ondernomen worden. Er worden geen schadevergoedingen uitbetaald. Gera Fotografie wijst erop dat er enkel met degelijk materiaal gewerkt wordt en reserve fototoestellen aanwezig zijn op de foto sessie