top of page
GF-200314-42_edited.jpg

Ervaringen 

Ik kan zelf genoeg vertellen over mijzelf maar ik vind het nog leuker om de recensies te delen met jullie! 

Ramon & Marlijn

September 2022 heeft Gera onze grote dag vastgelegd. Na meermaals contact hebben we de planning tot in details samen vastgelegd wat veel rust gaf als bruidspaar. Op de dag zelf kwam ze ruim op tijd aan en gaf ons de juiste tips en adviezen voor de finishing touch. De trouwfoto's samen met mijn man zijn prachtig geworden, precies zoals we vooraf hadden besproken en zelfs boven verwachting. Ze is de verdere hele dag als gast opgegaan in onze dag. We hebben totaal geen hinder gehad van haar aanwezigheid, en de foto's laten zien dat ze geen belangrijk moment gemist heeft. Met de groepsfoto's was ze adequaat en duidelijk- waardoor zelfs deze foto's echt prachtig zijn geworden en iedereen er stralend opstaat. Zeker een aanrader. Denkt mee, wringt zich in bochten voor het mooiste resultaat en de fijnste geruststelling en ook achteraf was ze altijd open en fijn in contact en overleg over de fotoboeken. Echt een gevoelsmens!

Damy & Angela

Dankzij Gera en Rianne zijn alle mooie, grappige en ontroerende momenten van onze trouwdag prachtig vastgelegd!

Wij hebben gekozen voor een combinatiepakket van Gera en Rianne, omdat het fijn is als de fotograaf en videograaf op elkaar ingespeeld zijn en daarnaast is het natuurlijk ook efficiënt aangezien je al zoveel dingen moet regelen voor een bruiloft. De kennismaking was erg gezellig. Ze stelden goede vragen om onze wensen duidelijk te krijgen, kwamen met veel ideeën en hebben ons zelfs geholpen met het maken van een relaxte dagplanning. De foto/videoshoot voorafgaand aan de ceremonie was relaxt waardoor we helemaal onszelf konden zijn, wat duidelijk terug te zien is op de foto’s en video’s. Vlak na de bruiloft ontvingen we alvast een paar foto’s en een korte video waardoor we tijdens de huwelijksreis al extra konden nagenieten van de mooie dag. Het eindresultaat is prachtig! De liefde, sfeer, ontroering en humor spat er vanaf en wij bekijken het fotoboek en de video’s nog regelmatig om die mooie herinneringen weer op te halen. Ik zou Gera en Rianne zeker aanraden om jullie mooie dag vast te leggen!

Auke & Marijke

Via de website hebben wij contact gezocht met Gera voor het fotograferen van onze bruiloft. De website zag er veel belovend uit en de beschreven manier van werken sprak ons aan. Er volgde een eerste gesprek. Gedurende onze afspraak is er geen enkele stilte gevallen. Met enthousiasme vertelde Gera over haar werk en zienswijze. Ze maakte een tijdschema van onze dag, welke wij bij de verdere voorbereidingen hebben gebruikt. Wij voelden een klik! Zeker het feit dat het trouwvervoer een John Deere trekker zou zijn maakte veel los. Alles werd in een overeenkomst vastgelegd en wij waren klaar voor onze dag. Toen kwam Covid19 langs. Alles kwam op losse schroeven te staan. Zeker bij de bruid maakte dit veel stress los, want hoe nu verder en wat te doen? Gera heeft hierin actief meegedacht. Ze stond klaar om vragen te beantwoorden en was oplossingsgericht. In overleg werden er nieuwe mogelijke datums gepland, voor het geval het echt niet door kon gaan. Gera nam ons aan de hand en begeleidde en kalmeerde hierin goed. Uiteindelijk kon de bruiloft, weliswaar in aangepaste vorm, doorgaan! De grote dag was daar. Regen in de ochtend, tuurlijk het zal ook niet… De bruidegom maakte zich klaar en Gera probeerde hem zijn zenuwen te laten bekoelen. De 'helpers' werden door Gera goed ingeschat en met grappen en grollen werd de bruidegom aangekleed en de foto's gemaakt. Eenmaal bij de bruid aangekomen, klaarde de lucht op en werd het droog. Snel een paar boterhammen in een tas en op naar de locaties die we van tevoren hadden afgesproken. Ook tijdens de shoot hebben we veel met elkaar gelachen. Ideeën van het bruidspaar werden gecombineerd met de ideeën van Gera. Samen hebben we prachtige foto's gemaakt. Bij de ceremonie en het latere samenzijn met de gasten hebben wij ons afgevraagd of Gera er nog wel was. Wij hebben geen enkel moment hinder van haar gehad. Ook de gasten gaven aan haar aanwezigheid nauwelijks te hebben meegekregen. Later bleek dat zij prachtige moment foto's had gemaakt.

 

Kortom: wij zouden Gera ten zeerste aanbevelen als je iemand wil die meedenkt, oplossingsgericht is en tijdens je grote dag je niet voor je voeten loopt. Gera zal je begeleiden en het onderste uit de kan halen zonder daarbij dwingend te zijn. Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die zonder woorden begreep wat wij graag wilden. Dat is bij Gera zeker het geval! Ook voor toekomstige foto's zullen wij haar benaderen, omdat wij haar een erg prettig en benaderbaar persoon vinden zonder al te veel poespas. Bedankt Gera, voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

De manier waarop wij Gera hebben mogen leren kennen is best grappig. Ik was net verloofd en dacht laat ik gewoon eens een berichtje plaatsen op Facebook, je weet nooit wie er op gaat reageren. Na een aantal keer een 'neh of misschien' te hebben gehad kwam Gera opeens voorbij. Haar foto's spraken ons aan en zo volgde dan snel een gesprek. In de chat had ik al gelijk het idee, dit zit wel goed! Haar eerlijkheid en gezelligheid charmeert haar enorm waardoor we gelijk een goed gevoel hadden! Er was dan ook inderdaad een klik! 

 

De manier waarop Gera met ons mee dacht was echt enorm fijn! Uren aan de telefoon gehangen samen om te sparren, zo blij dat zij mee wilde denken met dingen! 

 

De dag zelf was perfect! Gera kwam binnen bij mij (de bruid) en probeerde me gelijk gerust te stellen, want ja de gezonde spanning was goed aanwezig bij mij haha! Daar wil ik Gera ook enorm voor bedanken! 

 

De manier waarop Gera de mooiste momenten hebt kunnen vastleggen vinden wij echt verbazingwekkend goed. We leefde zo in het moment dat het echt leuk is om terug te zien op de foto's hoe het allemaal gegaan is. Er waren momenten dat we dachten waar is Gera gebleven, maar dan zat ze gewoon helemaal in haar elementen foto's te schieten van ons en de gasten! 

 

Gera maakt niet alleen de meest prachtige foto's maar is ook heel meelevend. Dit siert haar enorm! 

Toen Gera bij ons langskwam om onze bruiloft voor te bespreken was ons gelijk duidelijk dat we geen spijt zouden hebben van onze keuze. Wat een energie, enthousiasme en positiviteit!

 

Ondanks dat het weer wat roet in het eten gooide op de grote dag, wist Gera heel flexibel van iedere situatie het beste te maken. Ze weet je ondanks stress en tijdsdruk op je gemak te stellen en de fotosessies luchtig te houden. Zo hebben we toch nog een hele sfeervolle fotoreportage kunnen maken en ook veel leuke groepsfoto's.

 

Gera is iemand die met iedereen goed overweg kan en luistert naar je eigen inbreng en ideeën. Verwacht bij Gera geen stijve, geposeerde foto's maar juist ongedwongen, feestelijke foto's die goede herinneringen ophalen!

Jurgen & Rolinka
Peter & Akke

Dankjewel voor alles Gera!

 

Mede dankzij jou is 21-02-2020 een dag geworden om nooit te vergeten. In zowel de voorbereidingen als uitvoering heb je in alles met ons meegedacht.

 

Jij als persoon paste helemaal bij ons. We hebben de hele dag niet gemerkt dat je er was, je was als één van de gasten. Toch heb je alle momenten die voor ons belangrijk zijn weten vast te leggen, plus alle extra , leuke en super toffe momenten waarvan wij geen eens wisten dat ze er waren op deze fantastische dag.

 

Ook voor de kinderen was het echt een feestje met jou, zo noemt onze dochter je nog steeds haar grote mensen vriendin.

 

Gera, je bent een top-fotograaf!

bottom of page