top of page

Mijn bedrijf ben ik begonnen nadat ik erachter kwam hoe belangrijk foto's zijn

Tijdens de zwangerschap van onze zoon werd ik nieuwsgierig naar het jonge gezinsleven van mijn ouders. Hoe zagen mijn ouders eruit op jongere leeftijd, hoe zag ik er uit als baby en hoe groeide ik op binnen het gezin en tussen mijn familieleden. Wat mij opviel waren de foto's van de spontane momenten. Geen geposeerde houdingen, maar ik als klein meisje rennend tussen de paardenbloemen, schommelend in de tuin, met mijn broertje samen op de vroege morgen druk met blokken stapelen... Dagelijkse momenten staan vereeuwigd in een prachtig album waar ik vaak even in terug kijk.

gf-2.JPG
GF3.jpg
GF-2.JPG
IMG_9099.JPG
e6c8b59e-4156-40f1-ae05-ecce816b2910.jpg

Over mij

gf-6.JPG

- Geboren in 1993 in Groningen 

- Samenwonend met Marijn 

- Wacht nog steeds op een huwelijksaanzoek

- In 2016 moeder geworden van onze geweldige zoon Daan.

- In 2019 werd ons gezin compleet met de geboorte van onze lieve dochter Eva.

- Sinds 2016 mijn eigen onderneming, waar ik al mijn liefde in stop.

- Gelooft in momenten fotograferen in natuurlijke en spontane herinneringen 

- Eigen fotostudio aan huis 

- Wonend aan het water in een prachtige woonboerderij. 

- Volop aan het genieten van het leven. 

- Bij mooi weer ben ik graag buiten in de moestuin.

- En wanneer er iets qua tijd over is, stap ik graag even op de rug van het paard.

GF5.jpg
GF (9 van 23).jpg

Blijf lekker jullie zelf want zo krijg je de mooiste herinneringen 
 
Omdat jullie van spontane en ongedwongen foto's houden , moeten jullie wel tegen een beetje humor kunnen. Ik maak namelijk graag af en toe een lolletje, maar ben daarnaast ook vriendelijk en professioneel, Ik wil dat jullie je ontspannen kunnen uiten met mij er bij. Ik ben namelijk wel de gehele dag aanwezig.  Daarom vind ik een klik met elkaar hebben erg belangrijk! 

Afspraken hou ik mij aan, en zal ook nooit een afspraak niet na komen. Duidelijk op papier afspraken maken, en geen kleine lettertjes. 
 
Op tijd aanwezig zijn en mij goed voorbereiden op wat er gaat komen. Goed voorbereid op pad gaan en goede communicatie is een rode lijn tijdens de voorbereidingen maar ook tijdens de bruiloft. En wanneer er toch iets net anders gaat, is mijn creativiteit er om een goede oplossing te hebben. 

Zijn jullie enthousiast geworden over wie ik ben, wat mijn manier van fotograferen is

Wist je dat.....

Ik fotografeer niet alleen bruiloften maar fotografeer ook vele baby's , kinderen & gezinnen. Mijn fotostudio zit gevestigd bij mij aan huis. Deze is speciaal ingericht voor het fotograferen van baby's en kinderen tot  2 jaar.. Gezinnen en families fotografeer ik het liefst buiten voor spontane en ongedwongen beelden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn website :

GF (3 van 3).jpg
bottom of page