Ik begrijp dat je natuurlijk wil weten wie er achter de camera van Gera Fotografie staat... Ik ben Gera en ben geboren in 1993. Ik woon samen met mijn grote liefde Marijn en onze prachtige zoon Daan en dochter Eva in het kleine dorpje Ulrum boven in de provincie Groningen. 

Wil je nog meer weten over mij ? Lees dan snel verder! 

Zoals jullie hier boven hebben gelezen woon ik in Ulrum, hier ben ik geboren en opgegroeid... Een paar jaar geleden ging ik samen wonen in een naast gelegen dorp bij mijn vriend. Deze woning hebben we verkocht en ben ik weer terug in mijn veilige geboorte dorp Ulrum. 

 

Wij wonen in een prachtige woning aan het rand van het dorp en aan het water. We kijken over de landerijen heen waar ik elke dag wel uren naar kan kijken. Sinds januari 2019 zit ook mijn fotostudio hier gevestigd. Mijn eigen fotostudio aan huis, dat was een droom die werkelijkheid is geworden. 

 

Op 3 maart 2016 is onze zoon Daan geboren, en dat heeft ons leven totaal veranderd, hij heeft ons leven duizendmaal mooier gemaakt! En ik dacht dat het nooit nog mooier kon worden, maar toch kan het... want op 1 mei 2019 is onze dochter Eva geboren, we zijn dankbaar, gelukkig en compleet.... 

 

Over mij zelf....

Er zijn een aantal dingen waar je me echt heel blij mee kan maken... Zo mag je me midden in de nacht wel wakker maken voor broodje met kaas met een beschuit er op.. Vroeger als klein meisje zag ik mijn opa dit doen, en weet nog dat ik verbaasd om me heen keek en dit natuurlijk ook moest proberen.. Nou sindsdien liggen hier altijd beschuiten en kaas en brood op voorraad. 

 

Zo maak je mij ook echt gelukkig met een kopje koffie in de ochtend... En dan het liefst een vanille bakje koffie... ohh wat erg... maar zoo lekker! 

 

Wat mij toch het meest gelukkig maakt zijn de mensen die elkaar liefhebben. Mijn dag kan niet meer stuk wanneer ik mensen zie die elkaar liefhebben....

 

Ik kom altijd mijn afspraken na, het liefste ben ik overal 10 minuten te vroeg... Liever te vroeg dan te laat of dat mensen op je moeten wachten... 

 

Ik plan het liefste alles in wat te plannen valt , iets met rust , reinheid en regelmaat ;) Soms vraag ik me af of ik daar iets in doordraai... 

 

Ik hou niet zo van reizen, ik ben gewoon graag thuis in mijn vertrouwde omgeving met mijn zoon en grote liefde. Tuurlijk gaan wij ook wel op vakantie, en geniet ik daar enorm van, maar thuis zijn is echt geen straf voor mij.