Het is wel fijn om te weten wie er nou achter de camera staat. Zonder mij word er namelijk geen moment vastgelegd. Een klik met elkaar hebben staat boven aan mijn lijstje. Zonder een klik kan ik jullie emoties niet vastleggen, voel ik bepaalde momenten niet goed en is er geen ontspannen sfeer. De klik moet tijdens het kennismakingsgesprek goed zijn, want dan is die op jullie bruiloft ook goed! Luisteren naar jullie wensen en ideeën. Samen de dag bekijken en bespreken wat er misschien aangepast kan worden.  

GF3.jpg

Hier maak je mij blij mee : 

- Koffie op de vroege morgen.

- Zonsopgang & Zonsondergang.

- Als gezin zijnde leuke dingen doen.

- In het voorjaarszonnetje zitten.

- In de moestuin ons eigen groente en fruit verbouwen.

- Chips & Nougat.

- Gek op de Lente! 

IMG_9099.JPG

Een kijkje in het leven van Gera. 

- Trotse mama van 2 kinderen. ( Daan & Eva )

- Samenwonend in Ulrum met Marijn.

- Wonend in een woonboerderij. 

- Eigen fotostudio ingericht voor baby's en kinderen.

- Ontspanning en een momentje voor mijzelf vind ik bij paardrijden.

- Dol op onze moestuin waar wij onze eigen groentes verbouwen.

e6c8b59e-4156-40f1-ae05-ecce816b2910.jpg

Hoe is het om met mij te werken?

 

Omdat jullie van spontane en ongedwongen foto's houden , moeten jullie wel tegen een beetje humor kunnen. Ik maak namelijk graag af en toe een lolletje, maar ben daarnaast ook vriendelijk en professioneel, Ik wil dat jullie je ontspannen kunnen uiten met mij er bij. Ik ben namelijk wel de gehele dag aanwezig.  Daarom vind ik een klik met elkaar hebben erg belangrijk! 

Afspraken hou ik mij aan, en zal ook nooit een afspraak niet na komen. Duidelijk op papier afspraken maken, en geen kleine lettertjes. 
 

Op tijd aanwezig zijn en mij goed voorbereiden op wat er gaat komen. Goed voorbereid op pad gaan en goede communicatie is een rode lijn tijdens de voorbereidingen maar ook tijdens de bruiloft. En wanneer er toch iets net anders gaat, is mijn creativiteit er om een goede oplossing te hebben. 

En verder? 

 

Ik wil het liefst niemand beïnvloeden met mijn camera, ik hou mij daarom graag wat op de achtergrond of sta/zit ik ergens onopvallend. 

Tijdens jullie dag behandel ik jullie familie & vrienden als mijn familie, ik troost kinderen graag wanneer ze zijn gevallen, bied oma een zakdoekje aan wanneer er tranen over haar wangen rollen, ik kalmeer jullie wanneer er iets gebeurd wat jullie niet hadden voorspeld... Het is jullie dag, en ik ben een onderdeel daarvan! 

GF7.jpg

Wist je dat.....

Ik fotografeer niet alleen bruiloften maar fotografeer ook vele baby's , kinderen & gezinnen. Mijn fotostudio zit gevestigd bij mij aan huis. Deze is speciaal ingericht voor het fotograferen van baby's en kinderen tot  2 jaar.. Gezinnen en families fotografeer ik het liefst buiten voor spontane en ongedwongen beelden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn website :