Hoe het allemaal begon.....

Mijn liefde voor fotograferen begon al op jonge leeftijd. Ik was besmet met het paardenvirus,  elke avond door de weeks  & in het weekend was ik op de manege te vinden. Om de manege paarden & pony's in het land te fotograferen. 

 

Verder is fotograferen voor mij echt waardevol geworden nadat ik ben bevallen van mijn oudste zoon. Zo'n rollercoaster waar je op dat moment in zit, niet alles mee krijgt en ten slot al weer thuis bent en je alles nog moet verwerken... Verwerken zonder die foto's was mij niet gelukt. Vele herinneringen haal ik weer op nadat ik de foto's heb bekeken van mijn kraamperiode. Wat ben ik blij met de foto's die ik heb van na mijn bevalling en de eerste momenten.... 

Niet alleen voor nu , maar ook voor later.... 

 

''Een enthousiaste vrouw , van wie je merkt dat ze haar werk heel graag doet ''...  

Dit is een zin uit een ervaring ,die is gedeeld van een bruidspaar, over mij. Deze zin omschrijft precies wie ik ben... Ik ben een enthousiaste vrouw die van haar hobby haar werk heeft gemaakt, en daarom het met plezier doet. 

 

Ik steek graag mijn creativiteit in het maken van foto's, en dan ligt de uitdaging bij mij dat het wel spontane en ongedwongen foto's moeten zijn. Wanneer alle mensen op jullie dag genieten, geniet ik ook! 

 


Hoe is het om met mij te werken.....

 

Omdat jullie van spontane en ongedwongen foto's houden , moeten jullie wel tegen een beetje humor kunnen. Ik maak namelijk graag af en toe een lolletje, maar ben daarnaast ook vriendelijk en professioneel, Ik wil dat jullie je ontspannen kunnen uiten met mij er bij. Ik ben namelijk wel de gehele dag aanwezig.  Daarom vind ik een klik met elkaar hebben erg belangrijk! 

 

En verder? 

 

Er zullen momenten zijn op de dag dat jullie zullen denken wat ik aan het doen ben... Kijk niet raar op als ik iets voor mijn camera houd, dit kan nou net een mooie foto worden. Kijk ook niet raar op als ik ergens half achter mij verschuil... Ik doe echt alles voor die ene foto die ik in gedachten heb. Ik wil het liefst niemand beïnvloeden met mijn camera, ik jou mij daarom graag wat op de achtergrond of sta/zit ik ergens onopvallend. 

Tijdens jullie dag behandel ik jullie familie & vrienden als mijn familie, ik troost kinderen graag wanneer ze zijn gevallen, bied oma een zakdoekje aan wanneer er tranen over haar wangen rollen, ik kalmeer jullie wanneer er iets gebeurd wat jullie niet hadden voorspel... Het is jullie dag, en ik ben een onderdeel daarvan... 

 

Zo nu weten jullie iets over mij  ! Willen jullie meer weten of ideeën met mij bespreken?