top of page

Kleurrijke festival bruiloft


Dromen jullie van een bruiloft vol kleur

en in festivalsfeer met een Afrikaans tintje,

lees dan vooral even verder!


Jullie komen als bruidspaar samen met jullie gasten terecht in een totaal andere wereld midden in de drukke stad. Vol groen, bamboe, hout en kleur waan je je direct in Azië of Afrika in de rimboe.


Deze kleurrijke styled wedding vind plaats op een terrein waar je met je gasten kunt verblijven na de bruiloft. Daarnaast veel knusse hoekjes, vuurplaatsen en houten bruggetjes. Op het terrein lopen onder andere vijf prachtige pauwen rond, die de locatie uniek maken.


Een gezellige en ontspannen dag met het bruidspaar en hun vrienden, in een kleurrijke festival thema. De liefde zal worden gevierd met veel kleur! Tijdens de dag hoor je jezelf te zijn, er mag gelachen worden, gehuild, gedanst en gezoend. ‘Hoe het precies hoort’ is niet belangrijk, als de liefde maar wordt gevierd!


Bekijk hieronder de foto's die ik deze dag heb gemaakt, en daaronder de film van de videograaf ( Rianne ). Helemaal onderaan lees je nog vier tips voor jullie bruiloft.De volgende leveranciers hebben mee gewerkt aan deze styled wedding :


Muah : www.glowbydebby.nl Trouw locatie : www.bamboolodge.nl

Foodtruck : www.bijjolieneten.nl Donuts/macarons/taart : www.juffrouwtaart.nlTrouwfilm gemaakt door www.aboutmemories.nlVier tips voor jullie bruiloft


1. Spreek geloftes tegen elkaar uit

De modellen van deze styled wedding zijn 5 jaar geleden getrouwd en hebben toen de keuze gemaakt om geen geloftes op te lezen. Tijdens deze styled wedding vertelde de bruid dat ze het erg jammer vond dat ze dit niet tijdens hun bruiloft hebben gedaan. Vind je dit te spannend om het tijdens de ceremonie te doen, dit kan ook tijdens de fotoreportage van jullie tweeën.


2. Gooi geen trouwboeket.

Al hebben we dit misschien al vaak in films gezien, een bloemist word hier niet bepaald blij van. Bloemen zijn al duur genoeg, daarom een super leuk alternatief voor het trouwboeket gooien. Lint knippen, zoals in de bovenstaande foto's & film te zien is, knipt de bruid met haar ogen dicht één voor één een lint door. De vriendinnen lopen met het lint rondjes om de bruid. Tot dat er 1 over blijft... Zij krijgt het boeket!


3. Live muziek

Een groot verschil tussen live muziek en een DJ is toch wel het sfeertje en de warmte die je van een band met live muziek krijgt.


4. Alles op één locatie

Doordat alles op één locatie is creeër je rust en kunnen jullie, maar ook je gasten optimaal genieten van deze dag. Geen rekenschap houden met reistijd en tijden wanneer je aanwezig moet zijn, maar de gehele dag tijdloos genieten!61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page