top of page

Mijn bucketlist als trouwfotograaf

Naar mijn mening heeft iedereen wensen, soms dromen we er over maar waar we ook wel van weten dat het wel heel gek moet gaan als je die wens wil waarmaken. Die wensen heb ik privé maar ook binnen mijn bedrijf.


Wanneer ik iets voorbij zie komen wat mij ook zo enorm tof lijkt, schrijf ik dit op een pagina achterin mijn agenda. Bovenaan de pagina staat het woord Doel doorgestreept en heb ik vervangen met Bucketlist. Sinds 2016 heb ik dit lijstje, en bij elke nieuwe agenda neem ik mijn bucketlist over en bekijk ik welke ik in dat jaar heb mogen doorstrepen.


In mijn vakantie kwam ik op de pagina waar al mijn bucketlist dingen staan, en kreeg het besef dat ik heel wat strepen mocht zetten. Want wauw wat heb ik vette dingen mogen doen!

Nu leek het mij wel tof, om mijn bucketlist met jullie te delen. Want doormiddel van jullie hulp kan ik natuurlijk meer strepen zetten. Gaan jullie trouwen of zie je hier iets voorbij komen wat nou ook op mijn bucketlist staat. Twijfel niet, en stuur mij een bericht!


Trouwen in Nederland Trouwen in het Buitenland

- Bruiloft op een van de Waddeneilanden - Trouwen in Frankrijk

- Bruiloft op het strand - Trouwen in Italië

- Bruiloft tussen de koeien - Trouwen in Noorwegen

- Bruiloft op een veehouderij - Trouwen in Zweden

- Bruiloft in festival sfeer - Trouwen in de Ardennen

- Bruiloft in de nacht

- Winterbruiloft


Verloving - Huwelijksaanzoek


Zie je hier iets tussen staan wat jou aantrekt of wil je meer informatie wat ik jullie dan kan aanbieden? Stuur mij dan een berichtje!


#trouwen #trouwfotograaf #trouwfotograafgezocht #bucketlist #fotografenbucketlist #fotograaf #verloofd #huwelijksaanzoek #wensen #gerafotografie #bruidsfotograafgera #trouwfotograafnederland #buitenlandsebruiloft #trouweninhetbuitenland #strand #bos #festival


bottom of page