top of page

Workshop Bruidsfotografie XL


 

Yes! Je kunt je nu opgeven voor de 2e editie van de Workshop Bruidsfotografie XL! Na een geslaagde eerste editie zijn we ontzettend blij dat we mogen bekend maken dat de 2e editie gepland is! En zoals Sabrine en ik dat doen, hebben we natuurlijk weer een super leuke locatie geregeld. Klein geheimpje... Ze hebben zelfs een uitzondering voor ons gemaakt! De prachtige locatie waar het dit keer plaats vindt, is De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest! Dit alles is op zaterdag 6 november 2021.

Ben jij (beginnend) bruidsfotograaf en ben je opzoek naar een workshop waar je alles leert en ook nog eens je portfolio een boost kan geven? Of wil jij graag bruidsfotograaf worden maar heb je nog niet genoeg kennis en weet je niet hoe je moet beginnen?

Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop gaan wij je namelijk alles leren wat te maken heeft met bruidsfotografie.

We beginnen met een theorie gedeelte waarin wij je alles vertellen! Wij vertellen jullie wat onze werkwijze is, hoe wij aan onze klanten komen en nog veel meer. Ook worden al jou vragen beantwoord. Na het theorie gedeelte gaan we je alles leren over het maken van een Flatlay en maken jullie zelf ook één! Na een lekkere lunch gaan we jullie portfolio een boost geven want we gaan een tof bruidspaar fotograferen!!

Wij hebben een styled shoot georganiseerd met verschillende ondernemers, en jullie mogen allerlei hoogtepunten fotograferen!

Denk onder andere aan de voorbereiding foto's , aan de ceremonie en aan het aansnijden van de taart.... En niet te vergeten de fotoreportage van het bruidspaar en alle detailfoto's! Dat is nog eens een portfolio boost!

Op deze dag maken we ook foto's / video's achter de schermen, zodat jullie zelf ook op de foto komen te staan. Dit is enorm belangrijk! Waarom? Dat vertellen wij je op deze dag zelf.

Dit alles word georganiseerd op de een geweldige locatie! De workshop word namelijk gegeven bij De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (vlakbij Emmeloord - Friesland) Een super mooie locatie die speciaal voor deze workshop een uitzondering heeft gemaakt!

Omdat wij graag alle vragen van jullie willen beantwoorden, en wij jullie zo veel mogelijk informatie willen mee geven, nemen wij maar beperkt aantal cursisten aan.
Globale planning: 09.00 uur - Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers

09.15 uur - Voorstelronde

09.30 uur - Theorie gedeelte

Theorie :

- Hoe vind je je ideale klant

- Welke stijl past bij je

- Het gebruik van sociaal media

- Prijsbepaling

- Het eerste contact met een klant

- Contracten & voorwaarden

- Facturen

- Voorbereidingen voor het fotograferen van de bruiloft

- Begin tot einde van een bruiloft in Theorie

12.00 uur - Lunch

13.00 uur - Flatlay en Styled Shoot 14.15 uur - Pauze

14.30 uur - Flatlay en Styled Shoot 15.45 uur - Nabespreken 16.00 uur - Einde

Styled shoot :

- Verschillende ondernemers

- Verschillende momenten fotograferen

- Bruidspaar positioneren

- Sparren en ideeën opdoen

16.00 / 16.30 uur - Einde van de workshop , we gaan nog wat vragen beantwoorden en dan zit de dag er alweer op.....

Hierna ben je welkom in onze Facebook groep, hierin praten we nog veel na over de workshop, showen we elkaars foto's en kunnen we je vragen altijd beantwoorden!
 

Datum: 6 november 2021


Investering: € 325,- incl. BTW

Dit is inclusief een goodiebag vol met waardevolle spullen.

Er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar.

Wil jij je opgeven voor deze te gekke workshop?

Mail naar workshopbruidsfotografie@hotmail.com

(Check ook je SPAM, waarschijnlijk komt daar de reactie in terecht.)


Je inschrijving is pas bevestigd wanneer je de eerste aanbetalingsfactuur hebt voldaan.

De aanbetaling kost €150,- de overige €175,- moet in oktober overgemaakt worden ( er komt een factuur )

Bij afmelding word de aanbetaling NIET teruggestort! Wel mag je in overleg met ons je plek zelf verkopen.bottom of page